top of page

Over Het Boompje

Vertrouwen

Het is belangrijk dat zowel de ouders als de kinderen een goed gevoel bij mij hebben. Ouders moeten met een goed gevoel hun kindje(s) bij mij achter kunnen laten. De kinderen moeten zich vertrouwd voelen zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. 

Rust

Wij wonen in een rustige buurt en de kinderen hebben boven een eigen kamertje waar ze hun volledige rust krijgen. 

Individualiteit

Ik vind het heel belangrijk om goed te kijken naar de behoeften van ieder kind individueel. Kinderen verschillen van karakter en hebben dus verschillende behoeftes, ritmes en ontwikkelen zich allemaal op hun eigen manier. 

Plezier

Plezier is natuurlijk ook erg belangrijk. Kinderen moeten het leuk vinden om naar mij toe te gaan en moeten lekker spelen en plezier hebben. 

Flexibiliteit

Ik ben zowel flexibel in tijden en dagen als in het extra aandacht geven aan kinderen die dat nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat ouders en ik op een goede lijn zitten en elkaar daarin zoveel mogelijk tegemoet komen en helpen. Als we beide flexibel zijn, kunnen we elkaar het beste helpen.

Buiten spelen 

Buiten spelen vind ik erg belangrijk en we zullen er vaak op uit gaan met onder andere de bolderkar. Een uitstapje naar de winkel, de hertjes of eendjes of lekker spelen in de speeltuin.

LRKP registratie:

LRKP nummer: 460236180

Geregistreerd vanaf: 22 augustus 2017

Kamer van Koophandel:

KVK- nummer: 69592446

Gastouderopvang Het Boompje is aangeschreven bij deze gastouderbureaus:

Gastouderbureau De Vlinder
Telefoonnummer: 013-5299010
E-mail: info@de-vlinder.nl
Website: www.de-vlinder.nl
Het Boompje

Gediplomeerd en Erkend Gastouder

bottom of page